Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2010 13:45 - Липса на администрация
Автор: malkiatprintz Категория: Други   
Прочетен: 13906 Коментари: 95 Гласове:
32

Последна промяна: 20.12.2010 13:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

От доста време съм се откъснал от блога и вечните му крамоли. Влизам от дъжд на вятър да видя някой и друг блог, който ми допада, а и това напоследък се случва на десетина дена веднъж. За съжаление виждам, че нещата далеч не са се оправили. Това, което лично ме дразнеше тук беше текстовият редактор, който тотално бъгна и всяко подреждане на шрифта така, както искам да бъде, за да е удобно за четене от хората, стана почти невъзможно. Писах тогава до администрацията на сайта да им кажа, че не работи нормално, да разбера какво може да се направи, след като част от заложените функции не работят, но оттам ни вест, ни кост – така, както неведнъж и два пъти различни потребители са повдигали въпроси за текущи неизправности, за предложения за подобряването на блога, за нередности от всевъзможно естество, които са оставали без никакво внимание от страна на тези, които би трябвало да решават появяващите се проблеми.

Напоследък тръгна една вълна от т. нар. банвания. Хора, някои от които чета често и на които държа, като kass, djgator и kushel, и други, които открих наскоро като neponosimost и neponosimost2. Банът което съществува като форма на наказание във всеки форум или сайт, даващ възможност за изказване на своите потребители. Но за разлика от други такива сайтове, където всяко налагане на подобни санкции първо е предшествано от предупреждение/я, след което е съпроводено от уведомяване за предизвикалите ги причини, тук, по отколешна безхаберна практика, няма никаква яснота на кого за какво му се отнемат – частично или изцяло – предоставените възможности, благодарение на които “Инвестор.БГ” АД поддържа част от своите доходи. Не мога да кажа дали тези доходи са големи или не, но ако се съди по ценовата листа на “Инвестор.БГ” АД, цените за реклама са от няколкостотин, до няколко хиляди лева.

Ясно е, че този доход се трупа от броя на посетените страници, който брой служи за по-доброто представяне на сайтовете на “Инвестор.БГ” АД пред настоящите и потенциални рекламодатели. Ясно е, че колкото по-голям е този брой посещения, толкова повече цената на рекламните пространства се повишава. В такъв случай е логично – поне според мен – стойността на сайта да се увеличава правопропорционално на качеството на неговото съдържание, което ще доведе както до повече посещаемост от страна на заинтригувани хора, така и до увеличението на количеството на неговите регистрирани, активни потребители.

Другият начин за увеличаване на посещаемостта е чрез създаване на клюки, интриги и безпардонно самоуправство, които да предизвикват раздразнение, жлъч и безцеремонна омраза, превръщайки един приятен, интересен и полезен сайт в някакво посредствено, нечистоплътно и низко място.

Такова поведение би било разбираемо, когато произлиза от простовати младежи с елементарно възпитание и примитивен интелект, но не и от фирма, която афишира сред своите ценности “вяра в добрите идеи, хора и бъдеще”. Питам се това, което се наблюдава, нивото на “Инвестор.БГ” АД ли е или е само нивото на екипа на “Блог.БГ”? Но тъй като при наличните проблеми в сайта този въпрос не е от първостепенна важност, искам да разбера дали и кога екипът от администратори, модератори, програмисти или каквито там ги водят, ще започне да общува по адекватен начин с потребителите на сайта?

Не за друго, но когато множество хора публикуваха своите интересни постинги, “Инвестор.БГ” АД (и в частност екипът на “Блог.БГ”) получаваше от тях и посещенията в техните блогове част от своите доходи. Когато се появяваха различни инициативи като списания и стихосбирки, “Инвестор.БГ” АД (и в частност екипът на “Блог.БГ”) печелеха дивиденти от известна безплатна реклама. Но когато потребители, които от години пишат в сайта, биват изпратени в “девета глуха” на конвейр без необходимото разяснение, това е – меко казано – презрително отношение от страна на тези, които в крайна сметка са печелили от тях, но по някаква причина вече не са им нужни.

Не зная дали и настоящият блог няма да бъде санкциониран от – може би – засегнатата горделивост на администрацията, но даже и да не бъде, докато не бъдат дадени ясни и обосновани отговори за налаганите санкции, моята снимка също ще бъде променена. Ако има и други желаещи, които споделят моето становище, нека направят същото.


Тагове:   бан,


Гласувай:
43



Следващ постинг
Предишен постинг

1. djgator - Фил
20.12.2010 14:00
Благодаря за светкавичната приятелска намеса! Никой не е длъжен да НИ защитава, но истинските приятели се проявяват в точно такива моменти! Според мен и ти ще последваш нашата съдба, защото явно на екипа не му пука за нищо и никой. Ще се лишат от десетина стари блогъра, ще ни заменят с двайсетина РОБОТА и готово!! :))) Но все още ни има, все още ни четат, дори зад тъмната завеса... Дано им светне дежурната лампа :)
цитирай
2. анонимен - Това са твоите виждания. Други имат ...
20.12.2010 14:02
Това са твоите виждания. Други имат различни интереси. Защо решаваш вместо тях кое е добро и умно?
цитирай
3. анонимен - Айде стига
20.12.2010 14:04
апологети на една шайка, която тормози всички останали блогъри!
цитирай
4. kass - malkiatprintz
20.12.2010 14:08
Благодаря ти принце. Трогна ме със своята съпричастност и принципна позиция. Благодаря ти, ти доказа че наистина приятел в нужда се познава...
цитирай
5. анонимен - ако имаш стотина ника, няма защо да се оплакваш
20.12.2010 14:09
ако нямаш, няма какво да очакваш
цитирай
6. hope17 - Подкрепям написаното,
20.12.2010 14:10
но и ти знаеш как стоят нещата, Фил. Отговори дават тези,които ги имат,
а не тези, които от нищо не се вълнуват. Може би този сайт е нещо като жълтата преса навън, знам ли ? Все едно, но истината е, че никой - субективно или не, няма право да решава някои неща, свързани с постингите/ особено когато не става дума за нарушение на някакви права/. При мен "някой" влезе в последния
ми материал, "закичи" прословутите " дипломки" горе, после пак влезе
......и ги махна.
хора, това явно е някаква тъпа детска игричка, без никакви правила. Или поне не такива, които да привлекат вниманието на мислещите хора. Не вярвам да се появят адекватни и смислени отговори....пак ти казвам, възможни са от интелигентни хора...тук се толерира друго общество, незнам за каква смисленост изобщо говориш, Фил, но някои неща няма да се променят...освен ако.....всъщност знаеш какво имам предвид ! Браво на теб за смелостта и позицията, другото не го забелязвай по възможност !
цитирай
7. анонимен - първия девиант, обикновен селянин
20.12.2010 14:11
анонимен написа:
апологети на една шайка, която тормози всички останали блогъри!

цитирай
8. blogbg - Здравейте, благодарим за конст...
20.12.2010 14:12
Здравейте,
благодарим за конструктивната критика. Относно текстовия редактор - в момента работим по вграждане на нова версия, която да улесни публикуване на постинги.
Бан се налага на блогъри нарушили правилата на сайта с който са се съгласили при регистрирането си. Винаги сме оказвали помощ на всеки блогър според възможностите и конкретните случай.
Blog.bg е място където всеки може свободно да изразява мнението си, разбира се ако това не противоречи на правилата на сайта. Модераторите на Blog.bg винаги сме наблюдавали и откликвали на сигнали за нарушения на правилата. Относно това кой постинг е най-четен или коментиран - думата и оценката имат самите потребителите на сайта.

Поздрави
Blog.bg
цитирай
9. deeppurple - 8. blogbg
20.12.2010 14:17
Вие сте готини пичове, ама що така ви плюят?
Позволявате да се слагат по един кош минуси или това е ваша работа?
цитирай
10. malkiatprintz - Весо, въпросът е принципен. Ако ...
20.12.2010 14:18
Весо, въпросът е принципен. Ако задявки и бъзици има навсякъде, пък и това нерядко е весело, то управата на каквото и да било - вкл. на сайт, не може да си позволява да нарушава своите собствени правила. Това обезсмисля всяка дейност.
цитирай
11. malkiatprintz - Това са твоите виждания. Други имат ...
20.12.2010 14:20
анонимен написа:
Това са твоите виждания. Други имат различни интереси. Защо решаваш вместо тях кое е добро и умно?


Напълно си прав - аз и не претендирам да изразявам чието и да било друго мнение, освен своето, така че не решавам нищо, но не ми пречи да го кажа, защото наистина дотъпява...
цитирай
12. malkiatprintz - до 3
20.12.2010 14:21
Не. Шайки има колкото искаш, едни тормозят други, трети се чувстват тормозени от четвърти. Тук не говоря за това, а за некадърното управление на сайта. Бъговете нямат отношение нито към шайки, нито към нещо друго.
цитирай
13. djgator - blogbg
20.12.2010 14:24
blogbg написа:
Здравейте,
благодарим за конструктивната критика. Относно текстовия редактор - в момента работим по вграждане на нова версия, която да улесни публикуване на постинги.
Бан се налага на блогъри нарушили правилата на сайта с който са се съгласили при регистрирането си. Винаги сме оказвали помощ на всеки блогър според възможностите и конкретните случай.
Blog.bg е място където всеки може свободно да изразява мнението си, разбира се ако това не противоречи на правилата на сайта. Модераторите на Blog.bg винаги сме наблюдавали и откликвали на сигнали за нарушения на правилата. Относно това кой постинг е най-четен или коментиран - думата и оценката имат самите потребителите на сайта.

Поздрави
Blog.bg

Хайде да не заблуждавате хората. На никой от НАС четиримата новобаннат не е обяснено нищо и не сме предупреждавани!
"Относно това кой постинг е най-четен или коментиран - думата и оценката имат самите потребителите на сайта. " - а това е най-смешното нещо, което съм чел!! Думата имат 2-3 трола, които слагат минуси на който си поискат и сами си слагат по 50 плюса за да се качат на "първа", това го разбраха и малките деца, искате ли доказателства???

цитирай
14. malkiatprintz - Касс
20.12.2010 14:25
Познаваме се, коменртирали сме и сме говорили на различни теми. Вероятно ако не се беше случило на теб и на другите, нямаше и да разбера за този проблем, но това не го омаловажава
цитирай
15. malkiatprintz - до 5
20.12.2010 14:27
И това е вариант, но не ми е това целта и никога не е била. Да не говорим, че нямам и необходимото време за да ги поддържам.
цитирай
16. kass - blogbg
20.12.2010 14:27
Никой не възразява за наказания, но те имат степени. Едно е да ти изтрият пост със неодобрено съдържание - друго да те накажат като системен нарушител без никакво обяснение. Мисля подобна тактика е извън цивилизования начин на управление, нещо повече демонстрирате неуважението си към своите потрбители. Да не говорим за липсата на мерило що е обида и що е то шега, но това както и да е... Аз настоявам blogbg да се обоснове за наказанията си към Кушел, Непоносимост, Ди Джей гатор и мен. В противен случай ще го тълкуваме като прищявка на админите...
цитирай
17. malkiatprintz - Hope17
20.12.2010 14:31
Така е Рени, затова и го написах - глупотевиците започнаха да вземат връх. И ако хора, които се бъзикат с другите има навсякъде, не само тук, то не е редно управата на един сайт да се държи по същия начин. Хубавото е, че след теб се появи отговор, което означава, че не е толкова трудно, въпросът е да има желание.
цитирай
18. malkiatprintz - апологети на една шайка, която т...
20.12.2010 14:32
анонимен написа:
анонимен написа:
апологети на една шайка, която тормози всички останали блогъри!



Така ги вижда нещата, така ги пише. Това си е негово право.
цитирай
19. malkiatprintz - Здравейте, благодарим за конст...
20.12.2010 14:39
blogbg написа:
Здравейте,
благодарим за конструктивната критика. Относно текстовия редактор - в момента работим по вграждане на нова версия, която да улесни публикуване на постинги.
Бан се налага на блогъри нарушили правилата на сайта с който са се съгласили при регистрирането си. Винаги сме оказвали помощ на всеки блогър според възможностите и конкретните случай.
Blog.bg е място където всеки може свободно да изразява мнението си, разбира се ако това не противоречи на правилата на сайта. Модераторите на Blog.bg винаги сме наблюдавали и откликвали на сигнали за нарушения на правилата. Относно това кой постинг е най-четен или коментиран - думата и оценката имат самите потребителите на сайта.

Поздрави
Blog.bg


Благодаря за отговора. Дано текстовият редактор бъде оправен скоро.
Що се отнася до бановете - така е и едва ли има човек, който да не го разбира. Въпросът е че поне съответният санкциониран трябва да знае за какво му е наложен, кое правило е нарушил, та ако го е направил неволно, да не допуска същата грешка. Без това се губи смисълът на санкционирането. Участвам и в други форуми и навсякъде е било така.
А до изборът на първа - така би трябвало да бъде, но бъговете с тези плюсове и минуси, независимо дали тези бъгове са грешка в софтуера, която все още не може да бъде оправена и премахната, или все още е оставена целенасочено, елиминират нормалният процес, което също го обезсмисля. Не може да не сте забелязали, че понякога има Х прочитания, а минусите или плюсовете са много повече.
цитирай
20. blogbg - Вие сте готини пичове, ама що така ви ...
20.12.2010 14:39
deeppurple написа:
Вие сте готини пичове, ама що така ви плюят?
Позволявате да се слагат по един кош минуси или това е ваша работа?


Здравейте,
имаме решение на проблема, скоро ще бъде онлайн

Поздрави
Blog.bg
цитирай
21. malkiatprintz - 9. deeppurple
20.12.2010 14:42
Не, никой не го позволява, предполагам, че е грешка в софтуера на сайта, която се използва удачно за създаване на интриги.
цитирай
22. malkiatprintz - 13. djgator
20.12.2010 14:43
Очевидно е така. Това е и идеята на написаното - правилата да бъдат спазвани и то от всички.
цитирай
23. babayagodina - Всички минуси при мен. Аз няма да се ...
20.12.2010 14:44
Всички минуси при мен. Аз няма да се сърдя.
цитирай
24. malkiatprintz - Вие сте готини пичове, ама що така ви ...
20.12.2010 14:45
blogbg написа:
deeppurple написа:
Вие сте готини пичове, ама що така ви плюят?
Позволявате да се слагат по един кош минуси или това е ваша работа?


Здравейте,
имаме решение на проблема, скоро ще бъде онлайн

Поздрави
Blog.bg



Това е чудесно. Ще се радваме да го видим, но и да бъде изградено така, че да не допуска евентуални злонамерени действия, и да има възможност да бъде спазвано от всички.
цитирай
25. malkiatprintz - Никой не възразява за наказания, но ...
20.12.2010 14:50
kass написа:
Никой не възразява за наказания, но те имат степени. Едно е да ти изтрият пост със неодобрено съдържание - друго да те накажат като системен нарушител без никакво обяснение. Мисля подобна тактика е извън цивилизования начин на управление, нещо повече демонстрирате неуважението си към своите потрбители. Да не говорим за липсата на мерило що е обида и що е то шега, но това както и да е... Аз настоявам blogbg да се обоснове за наказанията си към Кушел, Непоносимост, Ди Джей гатор и мен. В противен случай ще го тълкуваме като прищявка на админите...


Това е целта на писанието, Ив - санкции трябва да има, но да се налагат при действителни нарушения, и ако има такива, да бъде обяснено - даже може би не само на конкретния нарушител, а официално, че да е ясно и за другите - каква е грешката и всеки да може да я избягва.
цитирай
26. malkiatprintz - Всички минуси при мен. Аз няма да се ...
20.12.2010 14:51
babayagodina написа:
Всички минуси при мен. Аз няма да се сърдя.


Хехехехе... И да искам не мога да ти дам повече от един, а и едва ли е необходимо :)
цитирай
27. анонимен - Принце, ти не cе налагаш на никой, но ...
20.12.2010 15:07
Принце, ти не cе налагаш на никой, но други се изживяват като законодатели, което не ме устройва. Предпочитам сегашното състояние пред техния диктат.
цитирай
28. malkiatprintz - Ан 27,
20.12.2010 15:15
Какъвто и да било диктат е тъпа работа. Но вярвам, че ако се спазват правилата, включително от страна на администрацията, диктат няма да може да се осъществи от когото и да било. Не могат да не забелязват доста честата поява на заядливи постинги спрямо едного или другиго, което, мисля, също е в разрез с правилата, но "някак си" минават между капките.

Лично аз не съм имал проблем с когото и да било в блога, но си е тъпо да се попада на сплетни. Не ми харесва.

Сега основното е, че ще продължа да настоявам за разяснение за наложените банове, независимо, че може и санкциите им да са премахнати. Целта ми беше не толкова да бъдат премахнати, а да има комуникация, нормално, пък макар и делово, общуване между екипа и потребителите.
цитирай
29. анонимен - 28. malkiatprintz - Ан 27,
20.12.2010 15:33
Това е мъжка приказка. Онова за копирането на Синди не беше правилно, но е тъпо все за другите да се пише. Толкова ли няма различни теми, че ще слушам кой бил на първа и кой не? Кво ми пука? Всеки отива при онези, които харесва, а не при изтипосаните на първа. Глупави са тези препирни.
цитирай
30. malkiatprintz - Ан. 29
20.12.2010 15:44
Напълно съм съгласен. Никога не ме е вълнувала първата. Този, който трябва да ме открие, ще ме открие и така.

Писането за другите също не мога да го разбера, но всеки има право да го прави, стига все пак да се спазва някакъв добър тон.

Но когато има въведени някакви правила, те трябва да се спазват от всички, включително и от администрацията, и ако има някакъв проблем, то той да разяснен и обсъден, за да се изчисти. Затова искам да се научат причините, които са довели до онези банове, защото ако е имало някакво нарушение - волно или неволно - да се знае в какво се състои и да може да не го допусне, даже и неволно. Дотогава ще държа тази снимка, независимо, че не съм потърпевш от каквато и да било санкция, а колкото да подсещам, че хората трябва да обсъждат всяко нещо зряло.
цитирай
31. анонимен - твърде повърхностен поглед за н...
20.12.2010 15:59
твърде повърхностен поглед за нещата.
цитирай
32. malkiatprintz - Естествено! Пълната Истина за В...
20.12.2010 16:41
Естествено! Пълната Истина за Всяко Едно Нещо е във владение единствено на Господа. Нямам претенции да се доближавам дори малко до Него :)
цитирай
33. анонимен - още малко следи..............................
20.12.2010 16:51
анонимен написа:
Това е мъжка приказка. Онова за копирането на Синди не беше правилно, но е тъпо все за другите да се пише. Толкова ли няма различни теми, че ще слушам кой бил на първа и кой не? Кво ми пука? Всеки отива при онези, които харесва, а не при изтипосаните на първа. Глупави са тези препирни.

цитирай
34. scarlety - Здравей,Принце!
20.12.2010 16:56
Заглавието на постинга ти отразява точно действителността в този сайт.Няма да коментирам написаното от теб и констатациите-всичко е точно така.Ще наблегна на ответната реакция.Отговорът-това са няколко изречения написани проформа,според мен. Причината да мисля така? Да вземем следното изречение:"Модераторите на Blog.bg винаги сме наблюдавали и откликвали на сигнали за нарушения на правилата." На неколкократни мои запитвания,главно по проблема с минусите ми е отговорено един единствен път,че се работи по проблема. Това беше преди близо два месеца.Последвалите протестни постинги на kushel доведоха всъщност до бана му в момента(по мое мнение,след като обяснение липсва)Както виждаме и твоя постинг е награден с минуси и въпросния проблем,по който се уж работи,няма и намерение да бъде решен.Така,че даването на отговори от ръководството и последващо нищонеправене май продължава доста дълго време! Нищо друго не ми идва на ум освен известната приказка:" Кат си пейш Пенкеле....и т.н." Просто спрях да бъда оптимист,че нещо ще бъде променено в този сайт или,че някои има реалното желание да го направи.!
цитирай
35. babametza - Ето така се прави популярен блог!
20.12.2010 17:17
2-3 разбойника и няколко анонимни на вкус и готово: http://alibaba40.blog.bg/hobi/2010/12/19/marhaba-tyrsia-si-oazis.653671
цитирай
36. trolllpower - 2-3 разбойника и няколко анонимни ...
20.12.2010 17:24
babametza написа:
2-3 разбойника и няколко анонимни на вкус и готово: http://alibaba40.blog.bg/hobi/2010/12/19/marhaba-tyrsia-si-oazis.653671

Лош човек.
цитирай
37. cindy - Понеже цялата тази тупурдия тръгна от един мой пост
20.12.2010 17:57
и последвалите го ментета, искам да попитам blog.bg, понеже виждам че следят дискусията, как така фалшивият блог с моя аватар преседя почти цял ден на първа страница, след всички сигнали които са ви били изпратени от различни блогъри.
Което, ако не е умишлено подклаждане на скандали, не зная какво друго е. И противоречи отвсякъде на правилата за некоректно съдържание, заради които твърдите, че сте баннали останалите блогъри.

Също как така, този блог отново с моя аватар продължава да съществува, след като вече е бил изтрит. Човекът преспокойно пак си го е направил и го е накичил с крадения аватар.
Значи него не можете да баннете или да го блокирате по IP, а всички останали можете.

Ето ви доказателството:
http://cindiy.blog.bg/

Моля да ми отговорите тук, защото едва ли ще ми отговорите на мейла, който ви писах по този въпрос.

Поздрави.

Фил, мерси за готоприемството. :)

цитирай
38. blogbg - и последвалите го ментета, искам да ...
20.12.2010 18:12
cindy написа:
и последвалите го ментета, искам да попитам blog.bg, понеже виждам че следят дискусията, как така фалшивият блог с моя аватар преседя почти цял ден на първа страница, след всички сигнали които са ви били изпратени от различни блогъри.
Което, ако не е умишлено подклаждане на скандали, не зная какво друго е. И противоречи отвсякъде на правилата за некоректно съдържание, заради които твърдите, че сте баннали останалите блогъри.

Също как така, този блог отново с моя аватар продължава да съществува, след като вече е бил изтрит. Човекът преспокойно пак си го е направил и го е накичил с крадения аватар.
Значи него не можете да баннете или да го блокирате по IP, а всички останали можете.

Ето ви доказателството:
http://cindiy.blog.bg/

Моля да ми отговорите тук, защото едва ли ще ми отговорите на мейла, който ви писах по този въпрос.

Поздрави.

Фил, мерси за готоприемството. :)



Здравейте,
към момента няма ограничение за използване на аватари освен за такива със съдържание неотговарящо на правилата

Поздрaви
Blog.bg
цитирай
39. анонимен - Всичките демократи се втурнаха да ме защитават.
20.12.2010 18:16
Това значи ли, че трябва да сменя тона:)))
Обаче, наистина нямам никаква представа за какво ме наказват. Баннаха ме точно когато пуснах един разказ за моите военни приключения, нещо във възхвала на истинските мъже. И това ако е осъдително?! Задължително трябва да има обява в блога на блог.бг. БАННАТИ ...., за колко време и за какви нарушения. Така е в 99% от форумите.
цитирай
40. анонимен - Стига сте ревали! Днес говорих с ...
20.12.2010 18:19
Стига сте ревали! Днес говорих с админите,скоро нещата ще се оправят.Специално за Кас още от утре ше бъде на първа.
цитирай
41. cindy - @ 38 blog.bg,
20.12.2010 18:54
бихте ли коментирали в такъв случай следния текст от ВАШИТЕ ПРАВИЛА и по-специално това:

"1.18. „Инвестор.БГ“ АД ви позволява достъп до регистрационните зоните на сайтовете на Инвестор при условие, че:

....

(iii) Няма злонамерено да създавате допълнителни регистрационни акаунти, за конкретен сайт, злоупотребяващи с функионалностите на сайтовете от групата на Инвестор, или с други потребители, нито да се опитвате да представите себе си като друг потребител."


Ако кражбата на аватара ми, но който е изписан моят ник, както и избора на ник, различен от моя с една буква "i", както е cindiy - не е опит да се представи даден потребител за мен, какво друго е тогава?

Следователно, въпросната регистрация е в ПЪЛНО ПРОТИВОРЕЧИЕ със собствените ви правила и следва да вземете необходимите мерки.

В противен случай дискредитирате собствената си политика и името на сайта.

цитирай
42. анонимен - cindy,
20.12.2010 19:07
смяташ ли, че личният ти проблем трябва да занимава администраторите на сайта вече трети ден? за твое сведение дублетния на твоя блог беше доста по-забавен от личния ти. да не говорим за грубият ти език и просташкото отношение към коментиращите при теб. не си интересна на никого вече, натрапваш се и правиш отвратително впечатление у съблогърите. ако трябва да се трие нечий блог, нека да е твоят.
цитирай
43. cindy - анонимен,
20.12.2010 19:14
след като не смееш да се покажеш с ника си, нямам намерение да ти обяснявам, още повече че проблемът не е мой личен, а е принципен.
Очаквам отговор от blog.bg, а не твоите "умозаключения".
цитирай
44. анонимен - Престанете да плачете за щяло и н...
20.12.2010 19:15
Престанете да плачете за щяло и нещяло....това е място за споделяне не е "искрено и лично"....
цитирай
45. lisichka - Не АЗ, ТИ си зад решетките :)))))...
20.12.2010 19:16
Не АЗ, ТИ си зад решетките :))))))))))))))
цитирай
46. анонимен - Ако всички спазваха правилата. . ...
20.12.2010 19:22
Ако всички спазваха правилата..България щеше да е Рай на земята.... призовавам спазвайте правилата
цитирай
47. liliyanaandreeva - ОТ 728 ПОСТИНГА НЯМАМ НИТО ЕДИН ПОПУЛЯРЕН ПОСТИНГ...
20.12.2010 19:45
...ПИТАМ СЕ ДАЛИ ТАКАВА Е ДУХОВНАТА НАГЛАСА НА ЧЕТЯЩИТЕ БЛОГ.БГ ИЛИ ...
РЕКЛАМАИТЕ РЕШАВАТ ВЪПРОСА?...
цитирай
48. анонимен - Стига сте ревали! Днес говорих с ...
20.12.2010 21:00
petef написа:
Стига сте ревали! Днес говорих с админите,скоро нещата ще се оправят.Специално за Кас още от утре ше бъде на първа.


ти к'во си видял!Тук са най-комплексираните дупета:)
цитирай
49. lubov13 - до blogbg
20.12.2010 21:04
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ САМО ВИЕ ЛИ ПИШЕТЕ ОТ НИК lidis ???
И ЗАЩО УМИШЛЕНО ПРАВИТЕ СПЪНКИ СРЕЩУ ИСТИНСКАТА ЛИДИС,КОЯТО ИЗТРИХТЕ И СЕГА НАРОЧНО ЗА САИР МОЖЕ БИ ВИЕ ПИШЕТЕ ОТ НИКЪТ?!
МОЛЯ, ЗА МИЛИОНЕН ПЪТ ДА БЪДЕ СПРЯН ЦИРКЪТ ВИ С НИК lidis!
и ДА ГО ИЗТРИЕТЕ, А НЕ ДА СЪТРУДНИЧИТЕ И УЧАСТВАТЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!
цитирай
50. balgarski7vinarki - Kakvo praviat novite uchenizi, kogato vliza v chas za parvi pat- traiat si
20.12.2010 21:09
Tova shte napravia i az, koeto ne oznachava che niamam pozizia.A shtom imam pozizia, shte vliaza pak po-natatak.
Mejdu drugoto - zashto da ne pecheliat ot reklami, che inache kak shte go ima tozi blog,na men naprimer ne mi se svidi , i az da biah, ili dosta drugi - shtjahme da si dokarvame ot reklami.
цитирай
51. анонимен - ръб
20.12.2010 21:14
petef написа:
Стига сте ревали! Днес говорих с админите,скоро нещата ще се оправят.Специално за Кас още от утре ше бъде на първа.

цитирай
52. анонимен - за предпоследен път.
20.12.2010 21:16
анонимен написа:
petef написа:
Стига сте ревали! Днес говорих с админите,скоро нещата ще се оправят.Специално за Кас още от утре ше бъде на първа.


ти к'во си видял!Тук са най-комплексираните дупета:)

цитирай
53. анонимен - последен
20.12.2010 21:17
lisichka написа:
Не АЗ, ТИ си зад решетките :))))))))))))))

цитирай
54. анонимен - провери си антената
20.12.2010 21:18
анонимен написа:
смяташ ли, че личният ти проблем трябва да занимава администраторите на сайта вече трети ден? за твое сведение дублетния на твоя блог беше доста по-забавен от личния ти. да не говорим за грубият ти език и просташкото отношение към коментиращите при теб. не си интересна на никого вече, натрапваш се и правиш отвратително впечатление у съблогърите. ако трябва да се трие нечий блог, нека да е твоят.

цитирай
55. valsodar - То станал вече цял клуб на репрес...
20.12.2010 21:27
То станал вече цял клуб на репресираните тука бре? :)
цитирай
56. ka4ak - Фил,това е когато бях,на един месец в Blog.bg,не съм си променил мнението,а и само се трупат нови нови доказателства!Това пък с решетките,направо си е смешно!:
20.12.2010 22:36
24. lidis - до ка4ак
25.03.2009 18:16
Не зная кога ще има закони в нашият бг интернет и в уважаващите се бг интернет медии ? Докога ще бъдем с всичко наопаки ? Това е ужасното падение с беззаконие и мутиране на една нация към първобитното. в името на пиратско извличане и печалби от беззаконието . Не зная ,само се очудвам и виждам как много хора го знаят това ,дори и тук и ни се присмиват. Европейска Бг. има своя си линия на възраждане пиратският див мутризъм и хунтата му. Благодаря и извини за думите ми .Парадокса е виден от всякъде и от всички ,като не естествен .
25. ka4ak-@24
25.03 18:36
е тука ме настъпи по мазола!Интернет е богатство и не трябва да посягаме на тази свободна зона,за комуникация!Ако искаш си сложи и камера и микрофон,ако искаш бъди със своето име,прякор или под чуждо име или анонимен,това е твоята свобода и никой не бива да посяга на нея!В твоя блог прави каквото си искаш,но не посягай на свободата!Никога не съм си позволил да изтрия и един коментар,независимо колко грозни,обидни или лъжливи,да са те!Който чете ще може да отсее истината от лъжата и фалша,ако се страхуваш,просто не участваш или отиваш там където има ограничения и влизаш в рамката!
26. lidis - Как да го разбирам ?
25.03 18:43
Значи ли ,че в блог.бг е законно да има блогове които са открити с цел само да пишат лъжи срещу блогер ? Наред с великите умове и теми и тези дето са целенасочени срещу личността на блогер ?
32. ka4ak -@26
25.03 23:33
Това е живота,не може да забраним да няма някой вид на живот!Живота е доказал,че еволюцията е отхвърлила някой видове,а други е развила и усъвършенствала,не защото са били привелигировани,а защото са успяли с борба да оцелеят и да станат по добри от предшествениците си!Защо мислиш,че ако ги вкараме в рамка,ще станеме по добри?Това че аз искам да се пребориме с наркотиците,не е че искам да те лиша от свободата да избираш,аз искам да те лиша от свободата да не бъдеш ти!Не може да си под упойка,аз да ти изрежа всички крайници и каквото си поискам и след като излезеш от упойката да те питам как ти се вижда света,като преди това покрай крайниците съм ти извадил и очите!Изкам да разполагаш със себе си и да се докажеш че си достойна да съществуваш,но не в парник или барокамера,а в нормалната среда на света!Иcкам да повярваш в себе си и ако и десет блога да пишат срещу тебе,не само да не те гътнат,а да ги затвориш,защото си ги обезмислила!
това искам!
33. lidis - до ка4ак
26.03 00:39
Благодаря ти ,мъдро и истински го каза .За себе си разбирам само ,че съм се изнежнила с престоят си в свят ,където всичко е перфектно и откривам ,че съм загубила част от имунитета си за елементарна борба. Много от хората в България са истински войни в ежедневието си и поддържат формата си. Благодаря за коментара.
34. ka4ak - @33
26.03 00:48
Радвам се за теб,че ме разбра!Даваш ми сила че за това което се боря не е утопия,а еволюция,която неминуемо ще се състои!Благодаря ти и дано да е зараза!

цитирай
57. ka4ak - Поздрави!
20.12.2010 22:39
Усмихната вечер!:)))
цитирай
58. malkiatprintz - 34 - Скарлети :)
21.12.2010 00:57
Точно така е: когато ме хвана яд на текстовия редактор, беше 14 юни. Днес писаха по-горе - работи се по въпроса. 6 месеца??? За това време да бях изучил програмиране и да бях го оправил. Изобщо да не разчитат, че така ще мине, само с някакво мъгляво обяснение.

Цялата дандания не е заради това кой има бан и кой - не, дали е махнат или не, не е за това банът на определени лица да се махне, а за това, че когато се налага дадена санкция от модераторите, трябва да има разяснение за причините, защото в противен случай се изражда в своеволие. И да го правят занапред винаги, когато се налага наказание. Не е необходимо дълго повествование - достатъчно е едно-две кратки изречения: "Този постинг е изтрит поради нарушаване на т. ... от правилата." или "Вие получихте бан за ... срок поради системно нарушаване на т. ... от правилата." Както и когато има някакъв въпрос към тях, да отговорят възможно по-конкретно, в някакво реално време. Толкова. Нищо повече.

"Просто спрях да бъда оптимист,че нещо ще бъде променено в този сайт или,че някои има реалното желание да го направи.!" - Ще се промени, ако го има желанието за промяна. А кой да го има, ако не ние? Ако след този мой постинг се бяха появили още 30-40 постинга в подкрепа на принципната идея, дали нямаше да останат значително по-впечатлени? Всеки, който тук е съгласен с това, че трябва да има ред, който да се спазва и от администрацията, беше написал също по един постинг дали няма да има ефект? Но поне не видях някой да го е направил. Оттам би дошла промяната.
цитирай
59. malkiatprintz - 35. babametza
21.12.2010 00:59
Хехехех... винаги е имало такива и винаги ще има, Бамбета. Те не са проблемът, според мен, поне не и същественият.
цитирай
60. malkiatprintz - 2-3 разбойника и няколко анонимни ...
21.12.2010 01:00
trolllpower написа:
babametza написа:
2-3 разбойника и няколко анонимни на вкус и готово: http://alibaba40.blog.bg/hobi/2010/12/19/marhaba-tyrsia-si-oazis.653671

Лош човек.


Не го е срам! :):):)
цитирай
61. malkiatprintz - 37. cindy - 38. blogbg - 41. cindy
21.12.2010 01:25
Бих се радвал, ако моето гостоприемство спомогне за изчистването на този въпрос. Съгласен съм с администраторите, че използването на същия аватар не е нарушение, но съм също така съгласен, че това с копирането си беше гадно. Дано да отговорят, това е смисълът на комуникацията, зтова пуснах този постинг.
цитирай
62. malkiatprintz - 39. kushel
21.12.2010 01:30
Хехехе.. затова сме демократи, Кушел :) Да не говорим, че преди всичко сме хора :)
И аз това казвам - във форумите, в които имам регистрация и участвам, навсякъде се практикува по този начин. Вземи една Замунда, където няма такъв обмен на мисли - и там е така. Значи не е сложно. Искам така да е и тук. Но да се направи със задна дата поне за тези последни банове. Нищо повече.
цитирай
63. malkiatprintz - 40. petef
21.12.2010 01:33
Хех... не се прави, че не си разбрал. Пояснявам отново: Цялата дандания не е заради това кой има бан и кой - не, дали е махнат или не, не е за това банът на определени лица да се махне, а за това, че когато се налага дадена санкция от модераторите, трябва да има разяснение за причините, защото в противен случай се изражда в своеволие.
цитирай
64. malkiatprintz - 42. анонимен - 43. cindy
21.12.2010 01:39
Това ми е идеята - когато някой има проблем с някого точно модераторите са тези, които трябва да отсъдят съответния казус. Глупаво е хората да се хващат за гушите на каруцарско ниво, когато има модератори.

Moderatе - І умерен; въздържан.
To moderate - правя по-умерен; смекчавам; посреднича.
Moderation - умереност.
цитирай
65. malkiatprintz - 44. анонимен
21.12.2010 01:41
Преклонена главица сабя не я сече", а? :):):)

цитирай
66. malkiatprintz - 46. анонимен
21.12.2010 01:44
Бе за рай - не знам, но щеше да е по-добро място за живеене. И аз призовавм! :)
цитирай
67. malkiatprintz - 47. liliyanaandreeva
21.12.2010 01:45
Винаги може да се обясни с едното или другото. Но според мен неправилното разбиране на второто води до появата на първото.
цитирай
68. malkiatprintz - 48. neponosimost2
21.12.2010 01:48
Благодаря. Радвам се, че е точно; и съжалявам, че е точно. Развитие на събитията... Цялата дандания не е заради това кой има бан и кой - не, дали е махнат или не, не е за това банът на определени лица да се махне, а за това, че когато се налага дадена санкция от модераторите, трябва да има разяснение за причините. Засега няма такова разяснение. "Станало е грешка", "Нарушена е била т. ..." или нещо подобно.
цитирай
69. malkiatprintz - 49. анонимен
21.12.2010 01:49
Хехех... и ти си тук :):):)
цитирай
70. ka4ak - 37. cindy - Понеже цялата тази тупурдия тръгна от един мой пост Не тръгна от този пост,но нали някой трябва да чете,а ако разбере!Ехееей!:)))
21.12.2010 01:53
http://cindy.blog.bg/regionalni/2010/12/04/vie-idioti-li-ste-ili-pozvoliavate-da-vi-praviat-na-takiva.645599
04.12 23:30 - Вие идиоти ли сте или позволявате да ви правят на такива?
1. ka4ak - Голяма си капия!!!
04.12 23:43
нещо те тресе,дано не е комплекса" Калина"!?!
Усмихната вечер!:)))
цитирай
Редактирай | Изтрий
2. cindy - Не го знам какъв е тоя комплекс "Калина",
04.12 23:46
но да казваш истината - това ли е комплекс?
Ако смяташ така, просто не ми се мяркай повече в блога.
Благодаря
цитирай
5. ka4ak - Обичам истината,макар че винаги е в неблагоприятна позиция!:(
05.12 00:03
А "Калина" го сложих за упражнение,първото което ми дойде в кратуната,бе критическата,ама заради розата не го употребих!:)))
цитирай
Редактирай | Изтрий
6. cindy - ka4ak,
05.12 00:08
без да ми се сърдиш, ама теб вече критическата те е минала и подминала...
По-добре се съсредоточи върху темата, не се разсейвай с разни рози, ама то е сигурно заради Алцхаймера...

цитирай
7. ka4ak - Мен не ме мисли,термина е само за жени!!!
05.12 00:12
Алцхаймера...не предполага да ти говоря за розата!:)))
цитирай
Редактирай | Изтрий
8. cindy - Ми не те мисля,
05.12 00:16
само че си твърде дърт, за да говориш подобни простотии.
Както и си твърде прост, за да знаеш, че терминът не е само за жени, ами и за мъже - нарича са андропауза. Минал си го и затова злобееш.

Ама откъде да знаеш, трябва да може човек и да чете :Р

цитирай
9. ka4ak - Щото съм дърт,наливам мъдрост в кратунката ти!
05.12 00:19
Мъдроста е присъща на мъжете,но нали е еманципация, все пак!:)))
цитирай
Редактирай | Изтрий
10. cindy - Не е за това,
05.12 00:22
опитваш се да си в играта, ама не ти се получава :Р
цитирай
11. ka4ak - Стига да не го изтриеш,нямам притеснения!
05.12 00:36
Все пак истината си е истина,даже когато е неудобна!:)))
цитирай
15. cindy - ka4ak,
05.12 09:29

няма за какво да се притесняваш.
цитирай
71. malkiatprintz - 51. balgarski7vinarki
21.12.2010 01:58
Добре дошла :) Хайде, нито сме в час, нито сме ученици.
Никога не съм писал, че не трябва да печелят от реклами, точно обратното: това е напълно нормално. Въпросът обаче е, че от реклами печели както вестник "Секс на екс" (преди години имаше и такъв), така и списанието "Паримач", например. Мисля, че второто печели много повече. И определено предпочитам него.
цитирай
72. malkiatprintz - 45. lisichka
21.12.2010 02:01
Хехе... Лисичка, аз съм доброволно, докато не постигна отговори :)
цитирай
73. malkiatprintz - 56. valsodar
21.12.2010 02:03
Венсеремос! :)
цитирай
74. malkiatprintz - 57. ka4ak
21.12.2010 02:08
Умереност, Качак, златната среда. Би ли дал право на живот на Хитлер и право на свобода да бъде себе си?
цитирай
75. ka4ak - Самият факт,че е успял в онова време,да сбърка светът,е достоен за уважение!
21.12.2010 02:20
Просто трябва да знаем,защото всичко ново е добре познато старо!За това пледирам за събуждане и да се учим от грешките на дедите ни,както и от успехите им!!!:)))
цитирай
76. malkiatprintz - 71. ka4ak
21.12.2010 02:29
Не виждам пряка връзка с темата. И все пак, нещо, коеот писах малко по-нагоре:

Когато някой има проблем с някого точно модераторите са тези, които трябва да отсъдят съответния казус. Глупаво е хората да се хващат за гушите на каруцарско ниво, когато има модератори.

Moderatе - І умерен; въздържан.
To moderate - правя по-умерен; смекчавам; посреднича.
Moderation - умереност.
цитирай
77. malkiatprintz - 76. ka4ak
21.12.2010 02:32
Светът бърка прекалено често, Качак. И аз съм за това учение :)
цитирай
78. ka4ak - 77. malkiatprintz - 71. ka4ak Аз съм за пазарното стопанство!
21.12.2010 02:45
malkiatprintz написа:
Не виждам пряка връзка с темата. И все пак, нещо, коеот писах малко по-нагоре:

Когато някой има проблем с някого точно модераторите са тези, които трябва да отсъдят съответния казус. Глупаво е хората да се хващат за гушите на каруцарско ниво, когато има модератори.

Moderatе - І умерен; въздържан.
To moderate - правя по-умерен; смекчавам; посреднича.
Moderation - умереност.

Като търговец,не ме интересуват,модераторите/те не носят приход/,а блогерите,защото не са роботи,а живи хора,които натискат клавишите и казват,това което искат да споделят!!!Ти за това си тук,за да споделиш,твоите мисли и да влезеш в диалог с някой си!За това не може да ме разберете,с понятието, СВОБОДЕН ПОЕТ!!!,просто флагманът на изкуството,в нашия изказ,се опитва да не е сам !Кенефа е за сам Човек!:)))
цитирай
79. rpatel - Какво да ти кажа, не си единствен...
21.12.2010 09:43
Какво да ти кажа, не си единственият, който се изумява на отношението на модераторите. Преди известно време, имах едно техническо предложение, авторите на постинги да могат сами да решават, които от нещата им са по-важни и по-интересни и да ги предложат за Избрано. Разбира се, последната дума пак е на модераторите, но на първа са попадали мои неща, които са ОК, но не са супер, а нещата на които държа, са изпратени някъде в нищото. И оттам и това мое предложение. Да мога сама да кажа: Смятам този мой постинг за по-важен от предишния, моля вижте дали става за 1-ва.
Е, от модераторите ни вест, ни кост. С две думи все едно ги няма. Това малко ме подразни. В крайна сметка, да откликват на проблемите и предложенията на потребителите е част от задълженията им, нали? А не само да баннват и да пращат хората в 9-та глуха.
Ама какво да правиш, това е положението, за сега се примирявам, а като ми писне, ще спра да пиша и толкова. Обаче е жалко, защото много хора напуснаха разочаровани. И то хора, които наистина умееха да пишат и ми доставяше удоволствие да ги чета. Дано само не ги последват и други, че съм свидетелка колко много се промени блогът са последните 2-3 години. :-( И то се промени в негативна посока.
цитирай
80. turboi4 - Какво те учудва? Нима не помниш ...
21.12.2010 10:03
Какво те учудва?
Нима не помниш какво се вихреше през 2007-2008?
Видимо е, че тогавашните модератори и админи са сменени.
За да съм докрай честен ще призная, че когато през лятото, някой се беше регистрирал от мое име и за пореден път сееше интриги, аз се обадих на админа на блог.бг и съответния профил бе изтрит за моя радост.
Но наистина има нещо много сбъркано при самия начин на формиране на отношенията потребител - админ/модератор.
Тъжното е, че блог.бг беше много интересно място с много интересни хора, но неадекватността в действията на администриращите в блога ги прогони, или ги накара да влизат от дъжд на вятър, а това поведение е странно при наличието на толкова много и разнообразни сайтове...
цитирай
81. viovioi - Не зная дали и настоящият блог няма да бъде санкциониран????
21.12.2010 10:52
Дреме им на пушките на модераторите какво мислиш ти, аз или някой тук. Понеже има и модераторки да не ги подмина на тях им дреме на шундите. Ако тук ме баннат имам целия нет да се разхвърлям където си поискам. Така е. Където е по лабаво там отивам. Какво сте заревали като крокодили? Поста ти е интелектуален бих казала аналитичен анализ и разрез. Виж ,я си качи едно порно да видим какво ще стане?
цитирай
82. masterpiece08 - Тук съм от по-малко от 3 месеца и не ...
21.12.2010 11:07
Тук съм от по-малко от 3 месеца и не исках да се включвам в подобни дебати, но вече започнах своя личен протест! Първо, защото няколко пъти съм банвана без предупреждение за напълно неутрални постинги и второ - защото ми насипаха един чувал с минуси за постинг с може би най-брилянтния кратък разказ на О`Хенри!
Така! Само че този проблем не е от от днес. Виждала съм постинг да изчезва пред очите ми, докато пиша коментар... Виждала съм анонимен коментар към пост от същия автор, който гласи:"банът му да стои"!? Същият автор в няколко последователни постинга попита защо му е наложен бан? Глас в пустиня...
Не вярвам да няма администрация, но методите й на действие меко казано ме озадачават! Много бих искала да знам и държа да знам КОЙ конкретно отговаря от името на блог.бг - име и ник, защото това е някой от нас, а не робот!
цитирай
83. анонимен - ПРИНЦА ти откога си пи(ш)еш сам
21.12.2010 12:03
я сподели за аууудиториата
цитирай
84. анонимен - ето още един от вас, даже си е прочел О ХЕНРИ в чувала
21.12.2010 12:05
masterpiece08 написа:
Тук съм от по-малко от 3 месеца и не исках да се включвам в подобни дебати, но вече започнах своя личен протест! Първо, защото няколко пъти съм банвана без предупреждение за напълно неутрални постинги и второ - защото ми насипаха един чувал с минуси за постинг с може би най-брилянтния кратък разказ на О`Хенри!
Така! Само че този проблем не е от от днес. Виждала съм постинг да изчезва пред очите ми, докато пиша коментар... Виждала съм анонимен коментар към пост от същия автор, който гласи:"банът му да стои"!? Същият автор в няколко последователни постинга попита защо му е наложен бан? Глас в пустиня...
Не вярвам да няма администрация, но методите й на действие меко казано ме озадачават! Много бих искала да знам и държа да знам КОЙ конкретно отговаря от името на блог.бг - име и ник, защото това е някой от нас, а не робот!

цитирай
85. анонимен - От ясно по-ясно е!
21.12.2010 14:06
Всеки новодошъл като теб, сблъсквайки се с истината за блога, излиза с подобен постинг, който се изчита от всички - до момента 685 потребители. От това печелят админите. Слагат ви "дипломки" и ви качат на първа, за да видите колко уважават вашия протест, после ви отговарят важно, че "вече имат решение на проблема", но той фактически се задълбочава, защото интригата е печеливша!
Това се повтаря до безкрайност в годините и само броячите си цъкат цък-цък...
цитирай
86. malkiatprintz - 80. rpatel :)
22.12.2010 00:49
Здравей :) Е, в крайна сметка се обадиха, на третия и четвъртия ден. Пак е нещо. Дано това да е начало на промяна към някаква по-нормална форма на общуване. Ясно е, че ако ги заринат с въпроси, предложения и питания, няма да могат да насмогват, но все пак не може и да пазят тотално мълчание за всичко. Дано и политиката на сайта се промени, защото запада. Най-лесно е да си тръгнеш, но ми се струва, че напоследък все по-лесно си тръгваме от къде ли не... Накрая няма да има къде да останем... и ще трябва да си Тръгнем. :)
цитирай
87. malkiatprintz - 81. turboi4
22.12.2010 01:01
Тук съм от края на 2008, така че не съм запознат с онова време, но наистина беше по-интересно място. Именно това се надявам да се постигне - малко по-адекватно взаимодействие между администрация и потребители. Да не стоят от двете страни на барикадата, а да разберат, че първите без вторите няма да ги има, а вторите, без първите няма да са тук. Ако се кара на принципа - един си тръгва, друг ще дойде, няма да се стигне доникъд, защото текучеството си е коварна работа. Онези, които си отиват разнасят лошата слава и ако сега все още се появяват интересни нови хора, то те постепенно ще намаляват.
цитирай
88. malkiatprintz - 82. viovioi
22.12.2010 01:09
Може и да не им дреме, но би трябвало, не защото ти, аз или някой друг сме нещо изключително, или защото без нас ще умрат, а защото продължи ли нивото да пада, рано или късно единствените реклами, които ще подхождат на блога ще са за порносайтове, удължаване на пениси и т.н.
цитирай
89. malkiatprintz - 83. neponosimost2
22.12.2010 01:14
Ами и аз се надявам да се е разбрала основната цел, но за съжаление не съм много убеден. Дано да греша. А за редактора - не ми говори... За щастие не ми се е налагало да качвам таблици. Само мога да си представя какво ще бъде.
цитирай
90. malkiatprintz - 84. masterpiece08
22.12.2010 01:50
Здравей, Мастърпийс :) Времето няма никакво значение - правилата са едни и същи за всички и както всеки има задължението да ги спазва, така всеки има право да изисква да бъдат спазвани. Лично никога не съм имал проблеми от такова естество, или поне не съм забелязал да съм имал, доколкото слабо ме интересува появата ма първа, но това не означава, че тази практика ми допада. Не може човек да се пали за всичко, но не може и всичко да подминава.
"Много бих искала да знам и държа да знам КОЙ конкретно отговаря от името на блог.бг - име и ник, защото това е някой от нас, а не робот!" - това би било най-доброто. Регистриран съм в един форум за жп моделизъм, където има над 300 души, с голяма част от които вече се познаваме лично. Там модераторите са изброени в отделна колонка с никовете си, всеки ги знае, те участват в разните теми като обикновени потребители и почитатели на хобито, спорим, бъзикаме се, но когато някой сгази лука, налагат безцеремонно съответните наказания, но винаги с кратко обяснение, като преди това няколко пъти предупреждават. Такава е практиката и на доста други места, така че да не ми казват, че тук не може също да се организира по подобен/сходен начин.
цитирай
91. malkiatprintz - 85. анонимен
22.12.2010 03:08
Хехех... Всичките разкази съм си ги писал сам :) Наздраве - за да не съм сам ;)
цитирай
92. malkiatprintz - 86. анонимен
22.12.2010 03:13
Няма лошо - и аз постнах преди време един изключително кратък разказ на Хулио Кортасар, който ме беше впечатлил.

http://malkiatprintz.blog.bg/izkustvo/2009/04/12/tema-za-stenen-kilim.321509

Естествено - името на Кортасар си е там :)
цитирай
93. malkiatprintz - 87. анонимен
22.12.2010 03:17
Не съм съвсем новодошъл но... :) Имаш резон: обикновено така се получава, защото почти всеки протест е временен, след което натискът спира и всичко се забравя. Не става въпрос да се ръчка непрекъснато, а да се напомня, така да се каже, че решеният някога еднократно проблем не е забравен и няма да бъде търпяно повторното му "случване".
цитирай
94. silencemurmur - Като пиша
24.12.2010 17:14
на лични на блог.бг винаги ми се е отговаряло учетиво и на "Вие".
И на мене последните ми постове не излизат в рубликите,
в които публикувам пост. Също забелязвам, че в последните дни
постовете в различните рублики нито шават нито пък се умножават.
Също страниците за по-стари постинги липсват.
Предполагам, че има нещо неуредно в системата на сайта в момента.
Има неприятности, но все те да се взимат лично,
ми се струва много страхливо държание.

И аз съжалявам, че нивото на този сайт е клатещо,
но на който не му излиза, да го напусне. Важи и за мене.
Разбира се, че с членовете му се печели голяма пара.
Така е и в другите сайтове. Милиярди се въргалят между няколко малко хора.
Като спра да участвам в тях, спирам да допринасям за обогатяването им,
но и не съм на пъпа на света. С един блог имам чувството, че съм на пъпа на информацията. Съществувам. Мисля си, че и аз съм някой като си кажа мнението. А то не мени съществените неща в света на парата. За съжаление единственото, което важи в момента по земята.
Може и да е така. Или е и така?

Тихата вода е дълбока. Който пише качествени неща,
допринасящи за по-добри човешки състояния, се забелязва бързо. Чете се без да се мисли за точки и първи страници, които по същност нямат нито значителност нито съществена стойност за публикуващите. Не съм сигурна дали има поне един блогер, на който му се сваля шапка заради блога му в блог.бг..... или пък другаде.

Да са ви весели празниците и то без ощетения по път!!!

Silence
цитирай
95. malkiatprintz - Да са весели и твоите празници, С...
27.12.2010 04:44
Да са весели и твоите празници, Сайлънс :)

"...но на който не му излиза, да го напусне." - същото каза и един шофьор на автобус, докато дънеше чалга и пушеше :)

"Има неприятности, но все те да се взимат лично,
ми се струва много страхливо държание." - вероятно не си прочела добре текста. Не го взимам лично. И не мисля, че да искаш обявените правила да бъдат спазвани е страхливо. В противен случай трябва да си щастлива когато ремонтираш разбитата от дупките си кола, след като си си платила пътния данък и смело не го приемаш лично :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: malkiatprintz
Категория: Тя и той
Прочетен: 650177
Постинги: 98
Коментари: 2806
Гласове: 10930
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930