Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2009 08:00 - Истината за Световната Конспирация
Автор: malkiatprintz Категория: Забавление   
Прочетен: 6628 Коментари: 44 Гласове:
16





Вчера Фрина качи един постинг за някои конспиративни теории. Заинтригуван от теориите, за които прочетох там, разрових нещата в дълбочина и открих Истината за Световната Конспирация. Тъй като съвестта ми не ме остави на мира докато не оглася епохалното откритие, реших да използвам високата трибуна на блог.бг за да сведа откритата от мен Истина до знанието на Световната общественост и прогресивните сили.

Но за да разберете в подробности и дълбочина цялата Истина, то трябва да се запознаете с отделните елементи от
поста на Фрина.

И така, уважаеми госпожи, госпожици и господа, ето я Истината:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Известно е, че Омир е пътувал в Египет и едва след това е написал "Илиада". Защо е пътувал до там? За да получи информация за Плана за завземане на Земята от извънземните, кацнали близо до Кайро върху Пирамидите, които са си едни стартови кули за космически кораби. След това Омир кодирал плана в известното си произведение, като шифровал полученото послание в разказа за нападението на Гърците над Троя. По-късно елинската култура не случайно се разпростряла по света: целта й е била да пренесе кодираната "Илиада" в централна Европа. Затова елините пратили културата си на Италийския полуостров, където била направена първата проба за привеждане на плана на извънземните “Илиада” в действие чрез експанзията на Римската империя. Благодарение на разширението й на Север, кодираната "Илиада" била укрита в земите на Германите и Франките, за да бъде използвана по-късно от тамплиерите, които организирали втори опит за завладяване на Земята от извънземните чрез Кръстоносните походи.

Няколко века по-късно, през Втората Световна война, Италия не случайно влезла в Антанта с Германия – в крайна сметка планът "Илиада" на Извънземните бил пренесен в германските земи именно от Рим. Хитлер взел плана, организирал третия опит на извънземните за завладяване на Земята, но за негово нещастие в Антантата се включили някакви нищо неподозиращи българи и както винаги, когато в нещо се набъркат българи, машинацията се разпаднала от дезорганизация и безхаберие. Поради проваления план Хитлер побелял от нерви, брадясал от яд и търтил да бяга от българите през девет планини в десета, към платото Наска в Перу, където да чака около тайнствените линии (ориентири за кацане на космически кораби), своите хора – Извънземните – да си приберат вересийте, но за негово нещастие бил открит от Магда Цайтфелд в Еквадор и му се наложило да остане там за гъби преди да е стигнал Наска.


Междувременно обаче "Илиадата" преминала от разгромена Германия в ръцете на Съюзниците – Великобритания и САЩ, – които решили да използват плана на Извънземните за своя изгода. Променили тактиката, като вместо военна експанзия, подхванали културна експанзия, по примера на древна Елада. Само че техните ударни единици се взели насериозно, започнали да си вирят носовете и да се разпищолват от секс, наркотици и рокендрол, в резултат на което деградирали и изпогинали. И ако на Елвис не успели да му намерят двойник, то поне опитали да продължат изпълнението на плана чрез двойник на Пол Маккартни. Само че и там ударили на камък, когато вражата конспирация отстранила Джон Ленън и успяла да отмъкне от студиото на групировката "Бийтълс" копие на "Илиада" (прикрито като партитура с текст на "Yellow Submarine") като унищожила оригиналите.

Но понеже вражата конспирация била рабочая, т.е. не отбирала от кодирани извънземни текстове и хал-хабер си нямала понятие от култура (камо ли древна), съвсем оплескала нещата и така и не успяла да проведе докрай своя нескопосан опит за завземане на Земята. Единственото, което им останало да направят, било да изкопаят за заблуда на Врага един огромен бункер и да го заринат с радиоактивни отпадъци, така че никой да не може да припари и да ги разконспирира, че били загубили копието от плана "Илиада" на извънземните. Дълго време се чудили къде може да е отишло това копие, докато не се надигнали талибаните и "Ал Кайда". Тогава на рабочаята конспирация и просветнало, че най-вероятно вместо тоалетна хартия някой пиян генералисимус е помъкнал за Афганистан безценния свитък, където планът “Илиада” е бил откраднат от арабите и доста бързо приложен в действие.


Съюзническите сили обаче бързо разбрали каква е работата, нападнали Афганистан и Ирак под предлога, че въдворяват демокрация (с надеждата светът да си помисли, че воюват за петрол), докато истинската цел бил придобиването на последния запазен свитък от плана "Илиада" (не се заблуждавайте, това, което сме чели в училище е само бледо, изменено и непълно копие, разпространено из народонаселението по света, именно за да намали ценността на автентичния текст в очите на масите). Само че съюзническите сили така и не открили копието сред талибаните, защото те самите го били загубили и в момента никой не знае с точност къде се намира.


Съществуват известни конспиративни подозрения, че последното копие на плана на Извънземните “Илиада” е някъде далеч на Изток и, макар че засега няма преки доказателства за тази хипотеза, от известно време Световната конспиративна общественост си задава въпроса на какво ли се дължи бурното развитие на Китай?



Гласувай:
16



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - :))
06.10.2009 08:16
Добро утро!:)
Знаех си, че не случайно броиш звездите нощем!:))
Ако му хвнеш следите - кликни на ЛС да действаме!
Весел ден!
цитирай
2. victoriavselena - най-после всичко ми стана ясно
06.10.2009 10:05
колко е хубаво, когато така простичко и логично ми обясняват историята на нещата. Хиляди благодарности за яснотата върху общи поглед на световната история :))
цитирай
3. sisithebest - лол!
06.10.2009 10:22
Разбиваш ме :)
Весело!
цитирай
4. frina - :)
06.10.2009 11:18
Хахаха, леле, всичко ми се изясни:) Ами така кажете, де:)
Принце, ще ни измъкнеш милионите под носа на мен и gothic с този сценарий - пък ние си заплюхме островчета на Карибите вече:)
цитирай
5. malkiatprintz - Тит
06.10.2009 16:09
Аз само да му хвана дирите на оригиналния текст и веднага ще спретнем далаверта ;)
цитирай
6. malkiatprintz - Виктория
06.10.2009 16:10
Всичко си има обяснение, особено ако човек го погледне от смешната му страна :)
цитирай
7. malkiatprintz - Сисидъбест
06.10.2009 16:12
Весело и на теб :)
цитирай
8. malkiatprintz - Фрина
06.10.2009 16:16
Хехехе... какви милиони! Последното копие струва милиарди, така че действайте и вие, пък който го гепи пръв, вика другите и ще има за цялото кралско блог по остров :)
цитирай
9. ko642 - Хе ха. . . всичко си дойде на мястото. ...
06.10.2009 16:20
Хе ха ... всичко си дойде на мястото. Браво за поста! Чесно казано и мен някои постове на фрина ме подтикват да напиша нещо но за сега се удържам... мързелът надделява :)
Поздрави! ВВ
цитирай
10. malkiatprintz - ВВ
06.10.2009 16:23
Да ти призная, при мен мързелът не надделява никога, той си е основно състояние, ама понякога има моментни сривове :)
цитирай
11. martito - :)))))))))
06.10.2009 20:43
Пустата му "Илиада"!... А какъв ли ще да е шифърът на "Одисея"?;)))
цитирай
12. malkiatprintz - Усещам как "Одисеята" е ...
06.10.2009 22:35
Усещам как "Одисеята" е дневник на експериментите с нови бойни биологични оръжия – "Сцила", "Харибда", "Сирена", "Циклоп" и т.н.... :)
цитирай
13. martito - :)))))))))))))))
06.10.2009 22:44
Я сега си признай, принце, да не си ти някой инопланетянин, че ги знаеш тия работи и тук само ни замазваш очите, че си ги усещал;)))))))))))))
цитирай
14. malkiatprintz - Бе знам ли и аз, Мартито. . . куп народ ...
06.10.2009 23:01
Бе знам ли и аз, Мартито... куп народ ме гледа като извънземно, пък аз съм като паднал от Луната... :):):)
цитирай
15. basst - Принце, мило, кво пихте като ви о...
06.10.2009 23:15
Принце, мило, кво пихте като ви оставих снощи? :))) Леле, ако бяхте продължили под прозореца ми днес...какво ли щяхме да прочетем днес?..
А според една от теорите китайската стена е строена, за да спрат набезите на българите..... Използвай го като основа на следващата си конспирация за бързото развите на Китай....:)))
цитирай
16. malkiatprintz - При толкова ментета, които се пр...
06.10.2009 23:21
При толкова ментета, които се продават по магазините, очевидно сме отвикнали от качествени питиета, Басст :) Хех... ако бяхме продължили под прозореца ти, този пост сигурно щеше да бъде написан в двоичен вид:
1101000111010001110101010101001111100110
:):):)
цитирай
17. basst - ха ха ха! нема разбиване на тоя код. . ...
06.10.2009 23:23
ха ха ха! нема разбиване на тоя код....:)))))))))))))))
цитирай
18. malkiatprintz - И зелев сок с шкембе чорба нямаше да ...
06.10.2009 23:29
И зелев сок с шкембе чорба нямаше да помогне :):):):)
цитирай
19. basst - в тоя случай нищо нямаше да помогне. ...
06.10.2009 23:48
в тоя случай нищо нямаше да помогне.... вие като в приказките ... три дни яли, пили и се веселили.... така и не ми стана ясно до къде го докарахте със снощната загадка, но при теб явно е дало друг резултат..:)))
цитирай
20. malkiatprintz - Хехехе. . . . е как. . . . започнахме от ...
07.10.2009 00:10
Хехехе.... е как.... започнахме от загадката и гледай до каква конспирация стигнахме :):):)
цитирай
21. kass - malkiatprintz
07.10.2009 07:27
ха ха ха
Принце да ти имам въображението. Пукнах се от смях...Ако гепите милиардите и драснете към някой екзотичен остров, вземете ме да Ви нося куфарите :).
А за мързела, хм, той май е хронично заболяване и е бая заразно :)...
Весел ден...
цитирай
22. pach - &:-))))))))))))))))))))))
07.10.2009 10:11
Хахаха, Принце ама и ти си в заговора - въобще не казваш, че де факто последният екземпляр (не копие) всъщност е кодиран в твойта глава, поради несигурността на библиотеките в днешно време.Лошото е, че явно напъва и пишеш все повече извадки от него!!!Супеееееррррррр!!!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))
цитирай
23. malkiatprintz - Касс
07.10.2009 10:32
Хайде, хайде, точно ти ли се оплакваш от въображение? :) А за милиардите, само да ги гепим и те взимаме с нас, пък за куфарите – няма да имаме нужда от какъвто и да било багаж: ще си поръчваме по телефона и ще ни карат покупките с хидроплани.
Усминат ден и на теб :)
цитирай
24. malkiatprintz - Пач
07.10.2009 10:34
Да ти кажа, от известно време се чудя какво ми шумоли някак шифровано в главата, а то били листове.... трябва да продължа с "Одисеята", че после ме чакат "Язон и Аргонафтите".... ехе, що шумолене докато се навърже всичко... :)
цитирай
25. mmagy - хеххехеххехеееееееееее
07.10.2009 11:02
Благодаря,принце!Върна ме отдалече:)
Продължавай и историята ще стане любим предмет на много хлапета :))) и не само.....
А,като спретнете Ноевия надявам се едно местенце и за мен да има:)
цитирай
26. malkiatprintz - Ммаги
07.10.2009 11:10
Хех... Ноевият – за домашните любимци; за нас – минимум "Куийн Мери" :) Радвам се, че си се усмихнала :)
цитирай
27. dorichela - хахахаха, ама така си ги забъркал, ...
08.10.2009 00:45
хахахаха, ама така си ги забъркал, че нямам думи просто!!!!! :)
цитирай
28. malkiatprintz - То и аз уж нямах, ама откъде изско...
08.10.2009 00:52
То и аз уж нямах, ама откъде изскочиха.... :)
цитирай
29. mem - :-)
08.10.2009 10:15
Стана ми ясно най-накрая какво е искал да каже авторът в "Илиада". ;-)
В двата постинга намерих само една пробойна - Адолф Хитлер никога не би си сложил еврейски нос като отец Криспи.
цитирай
30. malkiatprintz - Мем
08.10.2009 14:59
Абе знае ли човек... шубето е голям страх :)
цитирай
31. mem - :-)))
09.10.2009 01:44
Фрина всичко ми обясни - еврейският нос бил нарочно избран. Горкият Адолф - какво падение ;-))
По-логично щеше да е да го пратят при тибетските монаси. Какво ли не правят хората в името на конспирацията. :-)))
цитирай
32. malkiatprintz - Хехехе. . . . Мем, добре че не са го ...
09.10.2009 01:47
Хехехе.... Мем, добре че не се е пробвал за двойник на Елвис :):):):):)
цитирай
33. анонимен - Самият Адофл е
09.10.2009 08:30
100 % евреин и това всъщност е най-голямата конспирация от онова време!
цитирай
34. mem - :-))
09.10.2009 08:58
Немаше да го докара в танците, Принце :-))
Имаше да кара затворническия рок на маршировки...
цитирай
35. malkiatprintz - Анонимен 33
09.10.2009 15:18
Така казват, може и да има нещо вярно...
цитирай
36. malkiatprintz - Мем
09.10.2009 15:21
Абсолютно :)
цитирай
37. анонимен - ...
02.11.2009 06:16
http://vbox7.com/play:9dfd57f9
цитирай
38. malkiatprintz - Благодаря ти, но линкът не работи ...
03.11.2009 22:08
Благодаря ти, но линкът не работи при мен. Със сигурност е интересно.
цитирай
39. injir - Световната конспирация май е из...
09.11.2009 05:44
Световната конспирация май е извънземна...:)
цитирай
40. malkiatprintz - Напълно възможно, Инджир, но още не ...
10.11.2009 01:49
Напълно възможно, Инджир, но още не съм хванал дирята. Във всеки случай работя по всевъзможни версии :)
цитирай
41. mamas - Нямам думи!
27.12.2009 21:43
Ако все още се изучаваше старогръцката литература в осми клас, щях да използвам и тази версия!
Отлично!
цитирай
42. malkiatprintz - Нали? Със сигурност щеше да бъдеш ...
28.12.2009 23:03
Нали? Със сигурност щеше да бъдеш фен на всички ученици :)
цитирай
43. анонимен - mkNeOvyjMQXjhUJ
30.10.2012 17:57
YbRA40 <a href="http://sxrvconocucp.com/">sxrvconocucp</a>, [url=http://rqbiuvighovx.com/]rqbiuvighovx[/url], [link=http://nzsavzeqpnrl.com/]nzsavzeqpnrl[/link], http://uwtpaevicsne.com/
цитирай
44. анонимен - wSQojMOvn
30.10.2012 22:11
5lpMjv <a href="http://tudtuamtyjnz.com/">tudtuamtyjnz</a>, [url=http://fqcwliyjgmgj.com/]fqcwliyjgmgj[/url], [link=http://easmwbipnruj.com/]easmwbipnruj[/link], http://nrffpyqebtcz.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: malkiatprintz
Категория: Тя и той
Прочетен: 649427
Постинги: 98
Коментари: 2806
Гласове: 10930
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930